Dansbandsveckan i Överkalix presenteras nu för andra året i rad!
Efter vår premiär sommaren 2023 fick vi mersmak och bygger denna härliga festival mot framtiden!
Ni sa att ni ville ha mer – så vi ger er mer!

Sveriges nordligaste Dansbandsvecka bjuder på härlig dansmusik på tre olika dansbanor, professionell dansundervisning, underhållning av artister och en massa roliga aktiviteter runtomkring!
Utöver det bjuder vi garanterat på Sveriges finaste utsikt, då våra boenden och dansbanor är belägna i den vackraste natur som vårt avlånga land har att erbjuda. Vid denna tid på året umgås vi med midnattssolen – sommarens oändliga ljus – som innebär att solen inte går ned under horisonten utan håller oss sällskap hela tiden, även när vi dansar in i natten!
Hjärtligt välkomna till Överkalix!

Läs mer

Sveriges nordligaste Dansbandsvecka bjuder på härlig dansmusik på tre olika dansbanor, professionell dansundervisning, underhållning av artister och en massa roliga aktiviteter runtomkring! Utöver det bjuder vi garanterat på Sveriges finaste utsikt, då våra boenden och dansbanor är belägna i den vackraste natur som vårt avlånga land har att erbjuda. Vid denna tid på året umgås vi med midnattssolen – sommarens oändliga ljus – som innebär att solen inte går ned under horisonten utan håller oss sällskap hela tiden, även när vi dansar in i natten!
Hjärtligt välkomna till Överkalix!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

PROGRAM

DANSBAND &
ARTISTER

DANSUNDERVISNING

DANSBANOR

BILJETTER

BOENDE

TRANSPORT

KRINGAKTVITETER

SÅ HÄR FUNKAR DET!

KARTA

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

@dansbandsveckanioverkalix